Mijn werkwijze

De eerste behandeling begint met een persoonlijk gesprek, het zgn. intakegesprek. Om inzicht te krijgen in de klacht en hoe deze zich gevormd heeft, komt in het intakegesprek aan de orde: het medisch verleden, medicijngebruik, aard van de klacht, persoonlijke situatie
en het voedingspatroon.
 
Daarna wordt de voet in kaart gebracht. Dit gebeurt door het door
de reflexzonetherapeut systematisch bewerken van de voeten, op
zoek naar blokkades en gevoelige plekjes. Deze kenmerken vertellen iets over de gesteldheid van het lichaam. Aan de hand van deze gegevens wordt in overleg met u een doelstelling en een behandel-
plan opgesteld. Deze eerste behandeling duurt ca. 1 ½ uur.
 
Vervolgbehandelingen bestaan uit verschillende handelingen zoals voetreflex (het bewerken van de reflexpunten op de voeten in combinatie met meridiaanpunten), maar ook het masseren van nek, schouders, rug, hoofd, armen, buik, benen hoort bij reflexzonetherapie.
Door de aanraking wordt uw lichaam uitgenodigd weer in balans te komen en door de eventuele gesprekken geef ik u inzichten mee waardoor u anders naar uw klacht kunt kijken.
Deze behandelingen duren ca.1 uur.

Om  de therapie goed op gang te brengen, is een wekelijkse behandeling aanbevolen. Afhankelijk van het resultaat ontstaat er meer tijd tussen de behandeling. Dit gaat altijd in overleg.

Uw Privacy

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming"(AVG), in werking. Daardoor is het noodzakelijk dat u bij de intake/1ste consult, een privacyverklaring tekent. Hiermee geeft u aan dat u kennis heeft genomen van de "Privacy verklaring" en hiermee instemt: zie hier de privacy verklaring.

Kies een dagdeel waarop u graag teruggebeld wilt worden.


's morgens       's middags      's avonds


Naam Dhr. Mevr.
Telefoon

Hartelijk dank voor uw reactie.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of meer informatie over RE•FLEX - praktijk voor reflexzonetherapie.

Klik op de button "homepage" om terug te keren naar de website.