Waarom Dru Yoga

Wij verwerken momenteel per dag meer informatie dan iemand uit de Middeleeuwen in een heel jaar. Onze aandacht ligt dagelijks bij het hoofd zodat we het gevoel krijgen niet meer in ons lichaam te zitten. Als we niet de verbinding blijven zoeken met ons lichaam krijgen we klachten.

Dru Yoga maakt je bewust van alle facetten in jezelf door de zachte kracht van bewegingen te voelen.
De aandacht en de adem die hiervoor nodig zijn zorgen samen voor een positieve verandering in je gevoel en je lichaam.

Emoties en spanningen hebben veelal rugklachten tot gevolg. Dru yoga vindt zijn oorsprong in de wervelkolom. Verstarring hiervan is de belangrijkste oorzaak van energieblokkades.
Dru Yoga traint de wervelkolom door de golvende bewegingen en draaiingen zodat stress minder vat heeft op de rug en dit de flexibiliteit en weerbaarheid bevordert.

Aanhoudend verkeerde bewegingen of houdingen, stress, maar ook fysieke of emotionele gebeurtenissen kunnen pijnlijke gewrichten en spieren tot gevolg hebben. Deze gevolgen kunnen zich uiteindelijk in de organen nestelen. Dru Yoga zorgt dat de natuurlijke balans in de organen wordt hersteld en door een herstelde juiste spierspanning kunnen klachten, zoals nek- en schouderklachten, verminderen.

Kies een dagdeel waarop u graag teruggebeld wilt worden.


's morgens       's middags      's avonds


Naam Dhr. Mevr.
Telefoon

Hartelijk dank voor uw reactie.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of meer informatie over RE•FLEX - praktijk voor reflexzonetherapie.

Klik op de button "homepage" om terug te keren naar de website.