Wat is Dru Yoya

Dru Yoga is een dynamische, vrolijke, ontspannen yoga die lichaam en geest soepel houdt en het kan door iedereen gedaan worden!
Het helpt je bij het vinden van je innerlijke balans.
De vloeiende bewegingen in combinatie met ademhaling realiseren dat energieblokkades worden opgelost, je lichaam zich herstelt en hierdoor in balans blijft en je innerlijke weerbaarheid groter wordt.

Dru yoga heet zijn oorsprong in India en heeft als basis dat vreugde en enthousiasme onmisbare elementen zijn om veranderingen in jezelf te realiseren. Dru yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het een sierlijke en krachtige manier is om stress te verminderen.
Een positieve houding en ontspanning is één van de kenmerken van Dru Yoga. In deze yogalessen worden vele spieren gebruikt, ook de lachspieren.

Yoga betekent eenheid. Eenheid in gedachten, bewegingen, emoties en energie. Dit brengt je letterlijk weer terug bij jezelf. Wanneer je leeft vanuit deze kern, dan merk je hoe rustig en krachtig we van nature zijn.Kies een dagdeel waarop u graag teruggebeld wilt worden.


's morgens       's middags      's avonds


Naam Dhr. Mevr.
Telefoon

Hartelijk dank voor uw reactie.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of meer informatie over RE•FLEX - praktijk voor reflexzonetherapie.

Klik op de button "homepage" om terug te keren naar de website.