Wat doet reflexzonetherapie?

Veel mensen leven met klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid enz., die niet makkelijk te verklaren zijn.
De zogenaamde vage klachten, waardoor men zich niet optimaal fit voelt. Middelen waarmee de pijn wordt bestreden nemen meestal
niet de oorzaak van de steeds terugkerende klacht weg.
Bij reflexologie wordt er gewerkt vanuit een holistische visie, d.w.z. lichaam en geest zijn één geheel.

Een klacht maakt deel uit van een patroon, omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De geest oftewel je denkpatroon, je ratio, beïnvloedt je lichaam.

Als er bepaalde klachten of ziektebeelden ontstaan, gebeurt dit
niet zomaar, maar is dit een signaal om dieper te gaan kijken naar bepaalde uitlokkende factoren of oorzaken. We worden als het ware ‘gedwongen’ om stil te staan bij wat ons lichaam, onze emoties,
onze gedachten, ons te vertellen hebben.

Daarom is het in de Natuurgeneeskunde van belang niet alleen de symptomen (of ziektes) te behandelen, maar de zieke (oorzaak en gevolg) in zijn geheel aan te pakken. In de natuur is er een natuurlijke neiging naar gezondheid en evenwicht (homeostase). Met behulp van reflexzonetherapie wordt dit zelfhelend vermogen gestimuleerd waardoor we een prettige gezondheid, harmonie en innerlijke rust ervaren.
 


Kies een dagdeel waarop u graag teruggebeld wilt worden.


's morgens       's middags      's avonds


Naam Dhr. Mevr.
Telefoon

Hartelijk dank voor uw reactie.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of meer informatie over RE•FLEX - praktijk voor reflexzonetherapie.

Klik op de button "homepage" om terug te keren naar de website.