Voetreflexologie

Voetreflexologie is een onderdeel van reflexzonetherapie. Ook op handen, oren en het hele lichaam zitten reflexpunten.

Waarom komt voetreflex meer voor dan hand- en oorreflex?

Door de voeten te bewerken worden we weer geaard. We wonen in een maatschappij waarin er ontzettend veel van ons verlangd wordt. Onze zintuigen staan de hele dag op scherp om alles maar op te nemen en te verwerken. We leven in een malle molen van hectiek. We bouwen te weinig rust in om dit alles te kunnen verwerken. We gaan alsmaar door en vinden het dan ook nog raar dat onze `machine` oftewel ons lichaam kan afhaken.

Wat de primaire winst is van voetreflex is dat we weer ons lichaam gaan voelen. We komen letterlijk en figuurlijk weer bij ons gevoel. Het haalt je uit je hoofd. Het denken wordt even minder en door het voelen krijgt je lichaam weer de kans om je iets te vertellen.

Je bent uniek om wie je bent en niet om wie je graag wilt zijn!

De voeten zijn als het ware spiegeltjes van wie je bent. De één heeft last van hoofdpijn en de ander krijgt het met zijn maag. Door de zones te bewerken op de voeten worden de blokkades die dan te voelen zijn opgeheven.Kies een dagdeel waarop u graag teruggebeld wilt worden.


's morgens       's middags      's avonds


Naam Dhr. Mevr.
Telefoon

Hartelijk dank voor uw reactie.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak of meer informatie over RE•FLEX - praktijk voor reflexzonetherapie.

Klik op de button "homepage" om terug te keren naar de website.